2009. szeptember 3., csütörtök

Puzzle

K.Gy. több iwiwes fórumba író önkormányzati képviselő, az István az önkormányzat fenntartásában működő gimnázium. (Betűhív átvétel.)

"Kolumbán György [doki+1] Link április 8., 21:131630: Gyűlölet tunningoló meg regisztráljon a munkanélküli hivatalnál.Előzmény:Sitku Pál április 3., 22:24"

"Kolumbán György [doki+1] Link április 20., 19:2122: De azok bizony benne vannak, annak színtere pedig az ISTVÁNOSbalhé volt, Csak ott is bebuktak. Lesz itt romeltakarítás, nyugi."

A bejegyzések kivételes látnoki képességről tanúskodnak.

"Kolumbán György [doki+1] Link július 15., 12:33 165.Befejezés előttaz Istvános gyűlölet lobbi , az árnyékgimnázium árnyékpedagógusainakfegyelmi kivizsgálása."

"Pataki István augusztus 10., 16:01 1999.Az elmúlt hat napban igen sokat tudtam meg a Sitku-féle és köré csoportosult tanárok gondolkodásáról.Most még inkább nem fejteném ki , majd pár nap múlva ne,hogy durva legyek."

A "fegyelmi kivizsgálás" július 15-én még el sem kezdődött - csak a megindításáról kaptuk meg az értesítést.
P.I. részönkormányzati képviselő, nem tagja a fegyelmi tanácsnak, nem vizsgálóbiztos. Honnan is tud bármit is? Az engem meghallgató fegyelmi biztos pl. aug. 8-án zárta le a vizsgálatot.

"Tulajdonos Kolumbán György [doki+1]
Esztergom Városa Egyetem után Elitgimnáziummal is gyarapszik. Az egyetemi képzéshez így nagyobb eséllyel jutnak az esztergomi diákok. Hatásában ez a SZ::Miklós alaphoz mérhető támogatás a fiataloknak. Az eli gimnázum alapítása stratégiai döntés. Mint minden közösség javát szolgáló döntés ez is sérthet csoportérdekeket. Ennek a helyzetnek a kezelése egy demokráciában egyszerű, a csoportérdek helyt ad a közösséginek. Sz Imre gimnázium a Bencés gimnázium épületében jogutód. A 14 es cserkész csapat bencések cserkészcsapata volt. Ennek vizicserkész tisztje vagyok. Forum St. Imre és az Elitgimi életéről."

Az első bejegyzés júl. 28-ai. Érdekes: miért hoz létre egy önkormányzati képviselő egy fórumot egy 2010-ben induló iskolának? Mi ez az óriási elkötelezettség? Hogy lehet annak az életéről írni, ami még nincs? Aztán aug. 31-én kiderül: K.Gy. ebben a tanévben az Istvánban fog tanítani: társadalomismeretet. A vízicserkész-tiszt talán cserkészcsapatot is szervez, esetleg lehetne ő a diákönkormányzatot segítő "tanár". Jó szemmel kiválogathatja, ki illik majd bele az "Elitgimi" tanári karába.

"Én kértem fel őt, s hálás lehetek, hogy elvállalta a tanítást. Azt is vállalta, hogy a legrövidebb időn belül megszerzi a szükséges végzettséget. Nem lesz szavazati joga, nem akar érettségiztetni, csak óraadó – mondta el Kurnász László a tanévnyitó után."

K.Gy. nyugdíjas jogász, nincs tanári végzettsége. Az igazgatónak ez nem probléma, törvényi előírás nem számít, ő hálás. Tanulni meg soha nem késő.

Egyébként meg azt csiripelik a verebek, hogy az elbocsátott 7 tanár egyikét az igazgató nem akarta elbocsátani. "Még sajnál is téged. (...) A könnyező hóhér istenit! Istenem, mikor akasztod föl már a könnyező hóhérokat! Becsületes hóhérokat küldjél reánk, Uram…" (Sütő: A lócsiszár virágvasárnapja) De K.Gy. ragaszkodott hozzá. A szürke eminenciás.

1 megjegyzés: